helene marie åbnede d. 1. februar 2024

hvordan bliver man beboer?

Sidebar

At flytte til et plejehjem er et stort skifte i dit og dine pårørendes liv, men hos os får du et nyt hjem, der er DIT hjem. Din bolig er din egen, når du bor på Helene Marie, og så er hjælpen altid lige omkring dig, når du har brug for den.

Helene Marie modtager borgere fra hele landet, som er godkendt til en plejebolig af den kommune, de bor i. Alle kommuner kan henvise til Helene Marie, hvis borgeren ønsker det, på samme måde som de kan henvise til egne plejeboliger i kommunen.

Ønsker du at blive beboer på Helene Marie, kontaktes den kommune, du bor i.
Det er altid hjemkommunen, der behandler en ansøgning om at komme på plejehjem.

Kommunen sender den godkendte ansøgning og betalingstilsagn til Helene Marie, som herefter vurderer om beboeren skønnes at være inden for målgruppen og kan skrives op til en bolig på Helene Marie eller komme på venteliste.

Her kan du møde Inger og hendes datter Anette, der fortæller om, hvor godt det har været at flytte på Helene Marie og således også komme tættere på familien i Gribskov kommune – se filmen i dette link: https://youtu.be/29jN8lgD2Lo

Du kan se, hvad det koster at bo på Helene Marie for dig som beboer under menupunktet: boligerne – indretning og priser

Ventelisten for tilmelding er åben.
Udfyld formularen nedenfor, hvis du vil vide mere om Helene Marie – og om hvordan du kan blive en del af det nye plejehjem.

Kontaktformular

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Sidebar
44 25 52 55 Find hjem

Kontakt